Deutsch

Over ons

Bij By Lots koopt u bijzondere en verrassende stoffen die u nergens anders ziet. Exclusiviteit: dat is waar we voor staan. Bij onze exclusieve stoffen gaat niets op herhaling, zelfs de hardlopers nemen we niet opnieuw in productie. Wel zorgen we ervoor dat we iedere maand met nieuwe dessins komen. Ons team van designers is altijd op de hoogte van de laatste trends. We luisteren naar de wensen uit de markt en vertalen dit naar mooie en unieke dessins.

Basiscollectie

Naast onze exclusieve stoffen bieden we een basic collectie. Deze collectie bestaat uit een standaard assortiment van strepen, stippen, blokken en andere grafische dessins. Alle ontwerpen zijn kenmerkend voor By Lots en zijn uitstekend te combineren met de exclusieve stoffen.

Combinaties

De grote kracht achter onze collectie is het kleurgebruik. Het grootste deel van de collectie is beschikbaar in meerdere kleurvarianten. Doordat we kenmerkende kleuren gebruiken die in alle dessins terugkomen, kunnen alle stoffen met elkaar gecombineerd worden. Welke combinatie u ook kiest.

Materiaal

Voor onze collecties gebruiken we alleen de beste stoffen die voldoen aan Europese nen-normen. Het grootste deel van de dessins drukken we op katoen, maar we maken ook regelmatig gebruik van jersey en fleece. Door deze materiaalkeuze vormen onze stoffen de basis voor talloze creaties en toepassingsmogelijkheden. Van keuken- en bedtextiel tot kleding en woonaccessoires. We leveren voornamelijk aan groothandelaren, confecties, marktverkopers en winkeliers.